Reteta de inghetata cu zmeura

Inghetata de zmeura

Iti trebuie:

  • 500 ml suc proaspat de zmeura
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 200 ml frisca batuta din smantana
  • 1 lingura cognac

Pregatesti asa:

  1. Bateti albusurile spuma, adaugand zaharul, treptat si cognacul.
  2. Amestecati galbenusurile batute bine cu sucul de zmeura.
  3. Cand amestecul este omogen, turnati-l peste spuma de albusuri si amestecati.
  4. Puneti vasul la bain-marie, amestecati mereu pentru a nu se prinde de vas.
  5. Este mai bine daca bateti cu un tel compozitia.
  6. Cand aceasta s-a ingrosat suficient – ca o smantana – luati vasul de pe foc, lasati-l la racit si apoi turnati amestecul in tavite si puneti-le la congelator pentru mai multe ore.

Pofta buna!

ziare.orgziare Certificat Web
© 2014 Adrian Bilanici - Opinie personală din colţul stâng al hartei!. All Rights Reserved. Design by Hi Responsive