Reteta de pandispan cu crema de branza si cirese

Pentru blat iti trebuie:

  • 150 g zahar
  • 125 g unt
  • 1 lingura ulei
  • 250 g iaurt
  • 1 esenta de vanilie
  • 400-500 g faina
  • 1 plic praf de copt

Pentru crema iti trebuie:

  • 400 g branza de vaci cremoasa
  • 4 linguri zahar
  • 2 oua
  • 2 linguri unt

Pregatesti asa:

  1. Amesteci zaharul cu esenta de vanilie, untul si freci energic pana cand obtii o compozitie spumoasa.
  2. Adaugi uleiul si iaurtul, faina amestecata cu praful de copt si framanti un aluat potrivit de tare.
  3. Intinzi aluatul intr-o foaie mai mare si-l asezi intr-o tava potrivita ca marime, unsa si tapetata, imbracand si peretii.
  4. Coci in cuptorul preincalzit circa 10 minute.
  5. Scoti tava din cuptor, intinzi branza cremoasa mixata cu zaharul, ouale si untul si presari ciresele fara samburi.
  6. Pui din nou tava la cuptor pentru 30-40 de minute.
  7. Presari prajitura cu zahar pudra.
  8. Pofta buna!
ziare.orgziare Certificat Web
© 2014 Adrian Bilanici - Opinie personală din colţul stâng al hartei!. All Rights Reserved. Design by Hi Responsive